Taxatie Bedrijfspand

U bent benieuwd naar de waarde van uw bedrijfspand? Vraag de taxatie van uw pand aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Dan plannen wij gezamenlijk een afspraak in om de taxatie uit te voeren. Natuurlijk wordt u rapport gevalideerd en erkend door alle banken en overige financiële instanties.

  Naam* Telefoon*
  Email* Adres*
  Postcode* Plaats*
  Doel* Verbouwing*
  Geschatte waarde Soort Validatie*
  Uw bericht:

  Aanvraagformulier

  Bij het opstellen van een correcte balans is het belangrijk om de precieze waarde van het bedrijfspand te weten. Voor sommige balansen is het zelfs het geval dat het verplicht is om een taxatie van het bedrijfspand te laten verrichten. Hieronder vindt u een korte lijst met redenen voor de taxatie van een bedrijfspand:

  •         De aankoop van een bedrijfspand
  •         De verkoop van een bedrijfspand
  •         Bij Financiële rapportage
  •         Voor het afsluiten van een verzekering
  •         Een familiaire of fiscale overdracht
  •         Bij de belastingaangifte

  De kosten voor het taxeren van een bedrijfspand zijn afhankelijk van het object.

  Vul het aanvraag formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

  Er zijn verschillende soorten taxaties die een ondernemer kan aanvragen in verband met zijn bedrijfspand:

  Taxatie t.b.v. aankoopbeslissingen

  Wanneer u van plan bent om u een bedrijfspand, kantoor of winkel te kopen kan deze taxatie gepast zijn. U creëert op deze manier een helder overzicht over de prijs-kwaliteitsverhouding van het pand. Zo kunt u beslissen of het pand wel aan uw verwachtingen voldoet.

  Taxatie t.b.v. financieringen

  Deze taxatie heeft een ondernemer nodig wanneer hij een verbouwing wil doen of een nieuw pand wil kopen. Omdat de waarde van het pand door de taxatie wordt vertegenwoordigt is het eenvoudiger om de financiering voor een dergelijk project te rond te krijgen.

  Taxatie t.b.v. verkoopbeslissingen

  Het laten uitvoeren van een deskundige taxatie op uw bedrijfspand wanneer u deze wilt verkopen is cruciaal. Dit omdat het taxatierapport zal dienen als fundering voor de prijsstelling van het bedrijfspand.

  Balanswaardebepaling

  Wanneer u op een bepaald moment wil weten wat de waarde is van een bedrijfspand kunt u deze laten taxeren. Hiermee kunt u gemakkelijk uw bedrijfskapitaal berekenen. Wij van Taxatie Groningen kunnen u advies bieden om de huurprijs van uw bedrijfspand te bepalen.

  Minnelijke waarderingen

  Bij minnelijke waarderingen gaat het om her taxeren van een bedrijfspand in verband met de aangifte voor het Recht van Successie na het overlijden van de gerechtigde. De erfgenamen kunnen deze taxatie aanvragen welke vervolgens wordt uitgevoerd door een taxateur. De taxatie wordt uitgevoerd in samenwerking van de belastingdienst afkomstige taxateur.

  Vaststellingsovereenkomst Belastingdienst

  Dit is een overeenkomst die u bij de Belastingdienst aanvragen. Deze taxatie van een bedrijfspand wordt in samenwerking gedaan met een van de belasting afkomstige taxateur. Het gaat hier om de taxatie van een bedrijfspand. Naast de waarde van het pand wordt door de taxateurs tijdens zo’n vaststellingsovereenkomst ook het vermogen van de ondernemer/onderneming en de inbreng- of onttrekkingswaarde berekend.

  Meer informatie over ‘ Taxatie Bedrijfspand “? Neem gerust contact met ons op!