Taxatie Garantie

Het leveren van kwaliteit vinden wij bij Taxatie Groningen één van de belangrijkste punten. Om onze klanten onze hoogstaande kwaliteit te garanderen bieden wij een Taxatie Garantie op al onze taxatierapporten. De volgende punten vallen binnen onze Taxatie Garantie:

Garantie op gecertificeerde taxateurs

Bij Taxatie Groningen bieden wij u de garantie dat er enkel en alleen gecertificeerde taxateurs in dienst zijn. Deze taxateurs zijn ingeschreven in de registers van VastgoedCert of SCVM. Hiernaast zijn de taxateurs van Taxatie Groningen minstens aangesloten bij één van de brancheorganisaties: NVM, VBO, RVT of LMV. Uiteraard zijn onze taxateurs volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in Groningen en de omstandigheden op de huizenmarkt.

Garantie op gebiedsexpertise

Dankzij het jarenlange werken in en rondom Groningen hebben de taxateurs van Taxatie Groningen een zeer goede kennis met betrekking tot de laatste ontwikkelingen op de Groningse woningmarkt.

Garantie op eisen taxatierapport (CHF)

Wij van Taxatie Groningen zien er op toe dat elk van onze rapporten voldoet aan de eisen van het meest actuele model taxatierapport financiering woonruimte van het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF). Dit omdat wij onze klanten alleen de beste taxatierapporten willen leveren.

Garantie op erkenning

Taxatie Groningen garandeert u dat al de door ons geschreven taxatierapporten altijd worden erkend door banken en hypotheekverstrekkers. Mocht het ooit voorkomen dat dit niet het geval is zal het object in kwestie door ons onmiddellijk kosteloos opnieuw getaxeerd worden.

Garantie op snelheid

 •         Binnen 24 uur na de aanvraag van uw taxatie garanderen dat een van onze taxateurs telefonisch contact met u zal opnemen.
 •         Nadat u uw aanvraag heeft gedaan contacteren wij direct een taxateur uit de regio. Deze neemt vervolgens contact op met u en/of de verkopende partij.
 •         U ontvangt het taxatierapport binnen 5 dagen na het taxatiemoment.

Kortom

U hoeft zich bij Taxatie Groningen geen enkele zorgen te maken om de taxatie. Met de door ons gestelde eisen worden de taxatierapporten door iedere bank en hypotheekverstrekker erkend. Mocht het toch ooit voorkomen dat er in een uitzondering een rapport niet wordt erkend dan zal Taxatie Groningen kosteloos het object opnieuw taxeren om u een erkend rapport te kunnen garanderen.

Vragen? Neem contact op!

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Toevoegingen of opmerkingen:*