Veelgestelde Vragen

Dit zijn de veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Hoe vraag ik een taxatie aan?

Het aanvragen van een taxatie bij Taxatie Groningen is zeer gemakkelijk. Op de homepagina van onze website vindt u ‘Taxatie Aanvragen’. Op deze pagina hoeft u alleen het formulier in te vullen met uw gegevens en de aanvraag te verzenden. Vanaf dit moment hoeft u niets meer te doen en zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Hoe snel krijg ik reactie op mijn taxatie aanvraag?

Wij proberen altijd binnen een werkdag telefonisch contact met u op te nemen nadat u uw aanvraagformulier heeft ingevuld en verzonden.

Binnen hoeveel tijd kan ik de taxatie ontvangen?

Ons doel is om de taxatietapporten binnen vijf werkdagen aan onze klanten geleverd te hebben. Deze korte leveringstijd is mede mogelijk dankzij onze ervaring en uitgebreide aandacht voor uw taxatie.

Hoe gaat de Taxateur te werk?

Wanneer u op de website u aanvraag heeft ingediend nemen wij binnen een werkdag na het indienen telefonisch contact met u op. Dit zal worden gedaan door een door ons geselecteerde taxateur. U maakt dan met deze taxateur een afspraak voor een taxatiemoment. U dient zelf aanwezig te zijn op het taxatiemoment. Dit is noodzakelijk om de taxateur binnen te laten. Indien nodig kunt u dan ook enkele vragen met betrekking tot het taxatieobject beantwoorden.

Hoeveel kost een taxatie?

De ‘All-in taxatie’ van Taxatie Groningen kost slechts 349 euro. En voor de NWWI betaalt u 395 euro. Deze prijzen zijn beiden inclusief btw en extra kosten. Zo weet u van tevoren altijd exact hoeveel u kwijt bent.

Wat betekent NWWI?

De afkorting NWWI staat voor ‘Nederlandse Woning Waarde Instituut’ en dient als keurmerk bij woningtaxaties. Het NWWI is een keurmerk dat door duidelijke hoge eisen zorgt voor goede taxaties. Het bieden van uitstekende kwaliteit is het hoofddoel bij Taxatie Groningen, daarom houden ons enkel bezig met kwalitatieve NWWI taxaties.

Hoe kan het dat Taxatie Groningen voor zo’n lage prijs deze dienst kan aanbieden?

Mede dankzij onze gespecialiseerde werkwijze kan Taxatie Groningen haar diensten altijd tegen een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden. Wij streven er naar om onze werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te verrichten. Dit is tevens een van de redenen waarom wij onze enkel focussen op taxeren en het verwerken van aanvragen.

Vragen? Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*